Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: TJIG and surrounding scenery flickering problem

  1. #11
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    KCLT
    Posts
    15
    Quote Originally Posted by specialist View Post
    I haven't had a chance to go back and look again, but I did check to see if the FTX Global Vector Configuration Tool had disabled the elevation at this airport, and it was not disabled. I always run the auto configuration after adding a scenery, but I'm thinking I'm going to manually disable vector in the area of TJIG, and see if it makes a difference. I know for sure TJSJ is not disabled, and it's working fine.
    Iíve been doing the same steps. After activating a scenery I will run the Vector Config but Iím yet to check TJSJ and KMIA. Hopefully itís something minor and can be corrected. Itís now just finding the answer.

  2. #12
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    KCLT
    Posts
    15
    Quote Originally Posted by specialist View Post
    I haven't had a chance to go back and look again, but I did check to see if the FTX Global Vector Configuration Tool had disabled the elevation at this airport, and it was not disabled. I always run the auto configuration after adding a scenery, but I'm thinking I'm going to manually disable vector in the area of TJIG, and see if it makes a difference. I know for sure TJSJ is not disabled, and it's working fine.
    Specialist,
    I found a solution to my issue and I hope it can help you as well. I changed antialiasing Ė transparency supersampling to 2x Sparse Grid Supersampling and fixed the problem. I ran across the information on Avsim. http://forum.avsim.net/topic/467245-...ormance/page-3
    I hope this helps you,
    Rob

  3. #13
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Kansas City
    Posts
    92
    Unfortunately it did not fix mine. I'm glad yours is resolved.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •